Ettevalmistus Bali reisiks

Lennupiletid said ette ostetud peaaegu pool aastat enne reisi algust. Septembri lõpust hakkasid esimesed ärevad teated, et Balil kaua aastakümneid vaikselt püsinud vulkaan on hakanud näitama elumärke. Saare elanikke vulkaani lähedalt evakueeriti, kuid pikka aega tundus, et olukord äkki rahuneb ja midagi ei juhtu. Siiski paar nädalat enne lendu hakkasid toimuma tuha pursked ning peaaegu nädalaks suleti lennujaam.

Lend pidi toimuma 6. detsembri varahommikul. Meil oli reisiga mõned kahtlused ja alles 5. detsembri lõuna paiku saime Janariga aru, et ikkagi tuleb minek. Tuli kiirelt mõelda, et mida vaja ja kott kokku pakkida.

Reisile suurt ettevalmistust ei olnud. Varasemalt saime teiste reisisellidega Olle ja Vahuriga kokku ning leppisime kokku, kuidas Balil kohtume ja kuidas võiks reisi planeerida. Otsus oli lihtne, jätame piisavalt seiklust ja teadmatust ehk vaatame jooksvalt, kus rohkem meeldib, oleme kauem ja kus mitte, siis liigume edasi ning ilmselt ei piirdu vaid Baliga, vaid lendame siselendudega ka Indoneesias vähem turistipiirkonda. Tundus äge plaan :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar