Amsterdam -> Bali 7. detsember

Amsterdamist ootas meid umbes 16,2 tunnine lend Balile, vahepeatusega Singapuris. Amsterdamis Janar tahtis Taiwani reisida, seisis vales rivis kogemata.

Turvakontrollis võeti mind maha kuna käsipagasis hakkas midagi kahtlast silma. Viiekesi tulid vaatama, ilmselt lootsid, et olen midagi huvitavat Hollandist ostnud, aga pidid pettuma, kui leidsid peegli.

Reis nagu arvata võib oli väsitav. Valge vein on taevalik unerohi, et kuidagi kägaras sai suurem osa reisist tudutud.

Ma sain aknapoolse koha. Jeiiii

Ka filme sai vaadatud, aga midagi uut filmiriiulilt ei leidnud.



Bali lennujaam erineb teistest lennujaamadest. Arhitektuuriliselt juba omaette vaatamisväärsus. Lennujaamas enne kui väljagi jõudsime, olime piiratud takso pakkujatest. Me otsustasime, et Eestis valuutat ei vaheta, et koha peal. Leidsime valuutavahetuse, vahetasime raha ja kogu meie seda protsessi saatis taksojuht pilguga. Ootas ikka, et me tema kasuks otsustaks. Küsisin, et palju maksab hotelli transfer? 200 000 ruupiat. Ütlesime, et me vaatame veel. Lõpuks õnnestus kauplemisega saada Kuta hotelli 140 000 ruupiaga. Sõit hotelli oli kõhedust tekitav. Väga kitsad teed, rääbakad ehitised kõrvuti poe putkade, hotellide ja mustusega. Seda edasi anda sõnadega on keeruline, ilmselt pimedus lisas emotsiooni. Hotelli jõudes olime ka ehmunud, et kas see ongi see, mis me välja valisime ca 17 tundi tagasi?! Bookingus tundus kõik ilusam, kui kohapeal. Samas, mida me lootsine saada 12 euro eest koos hommikusöögiga? 😂 Nagu õueski oli lämbe, siis toas oli veel hullem. Kondotsioneer siiski päästis õhtu.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar