Ubud -> Manado 14. detsember

Tere hommikust Ubud!

Kerge hommikusöök ja rühmvõimlemine basseinis








Balil anti välja ka uus tiitel Laigu Miss Janar. Ühesõnaga toimub naha vahetuse aeg. Praegu annab peaaegu sama mõõdu välja, kui modell Chantelle Brown-Young.



Sai Villaga hüvasti jäetud, kohvrid auto peale pakitud ning asutud vaikselt Denpasari lennujaama poole liikvele. Külastasime tee peale jäävaid vaatamisväärsusi.

Kemenuh Butterfly Park. Öö liblika saime ka endale käe või õla peale panna. Pargis oli palju erinevat värvi liblikaid. Pilet maksis 100 000 IDR-i.









Külastasime ka Balangsinga Waterfalli. Pilet maksis 10 000 IDR-i.




Ja jõudsime enne lendu isegi Bali Safaris käia :) Pilet maksis 570 000 IDRi. Oli kinnise bussiga sõitu nn ohtlikumate loomade tsoonis (lõvid, tiigrid, jõehobud, krokud jne) kui ka jalgsi käimise territooriumi, et vaadata puurides või piiratud aladel loomi. Raha eest oli ka võimalus osade loomadega koos olla ja pilti teha. Nt orangutangiga pildi tegemine maksis 150 000 IDR-i. Sain väljaprinditud pildi endale mälestuseks. Orangutang oli väga chill, hoidis kätt õlal ja ise sõi usinalt.


Piraajad














Minu ja valge tiigri vahel oli vaid klaas. Nii lähedal sain olla.

Leidsin uue sõbra kellega chillida. Üllatav, et ma ei kartnud arvestades mu kerget looma foobiat.


Jõudsime varakult lennujaama. Saime rahulikult einestada. Minu magu on vist kokku tõmbunud või ma sööngi vähe. Mina igatahes vaevlesin pärast sööki korralikult ülesööduna, aga poisid võtsid veel jäätist ja sõid lennukiski õhtusööki.

Lendasime Garuda Indonesiaga Denpasarist Manadosse. Sõit kestis peaaegu 3 tundi ja maksime siselennu eest ca 88 euri.
Ööbimise võtsime lennujaama lähedal Sunraja Hotel Conventionis ****. Öö maksis 22,15 euri tuba, bookingu hinne veidi üle 6. Peab ütlema, et oli õudne küll 4 tärni kohta, aga nagu ikka, siis mida sa selle raha eest loodad siis saada :D Toa hindeks annaks 2-3. Tapeedi paanid olid peaaegu seinalt kukkumas, peegleid polnud väga ammu puhastatud, rõdu uksed ei käinud korralikult kinni (prii pääse oli sisalikele), tekikott haises. Samas hommikusöök väärib oma mitmekesisuse eest 9 punkti. Kui peekonit oleks olnud, oleks saanud 10 :D PS! Pulma paketi pidamine max 250-le inimesele selles hotellis maksab 57 000 000 IDR-i ehk ca 3600 euri. Kes tahab, siis saab nendega suhelda selles osas :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar